DIVERSE FAKTA

 

Fråga :"tänker regeringen fortsätta att importera folk från gruppvåldtäktskulturer?

Inkludering -största problemet

Inklud nazister? -Isl? Kunnig befolkning krävs men om bef inte är kunnig vs inkludering????

Den nya religionen öppna hjärta= inklderiing ? till varje pris? Vad är inkludering?????

 

 

 

 

 

Världsomfattande terroristattacker av militanta islamister 2001 - 2007

3000. 2001.mot israel 3000 döda.

380    2002. PlÖ 130 judar 21 tunisier pakistan 14 döda   bomb i pakistan 12 döda.yemen 1 död oljetanke                                            nattklubb bombning Bali 202 döda självmordsattack i mombasa 16 döda

 114   2003. polis höggs ihjäl i Manchester; maj fyra bomber dödar 33 judar spanjorer belgier i casablanca.                                            självmordsbombare döda 12  i jakarta, explosio döda  17 i Riyad. självmordsbombare döda 25 i                                          Istanbul.Bilbomb               istanbul bödar 26

         2004.bomber i madrid döda 191 skadar mer än 1.500.terrorattack i saudi arabia  dödar 22339 dödade i                                       Beslan ,ryssland hälften  barn. bilbomb i Jakarta döda   terrorister däödar 5 i US konsulatet i Jeddah

131   2005.självmordsbombare  london T-bana. 52 döda.självmordsbombare dödar22, 57 döda i Amman

79     2006.20 poliser dödas av självmordsbombare  i Baghdad.Danmark     59 hedersmord

359    2007. självmordsbombare döda 35i Algiers. 8 dör   självmordsbombare  Baghdad

 9/11  3500?

 16 AUG, 2017, Barcelona, Spanien, ? döda, 60 skadade?

 18 aug, 2017, ÅBO: marockan knivhögg och dödade 2 kvinnor, 7 skadade

 

 

 

 

 

 

 

 PROBLEMET.

20% är islamiska radikalister. 80% är vanliga människor. Nazityskland ändock mördades 50 miljoner, Ryssslan    Kina  Jaapa, Se Gabriel

Hur lösa problemet?

SÄPO: Hoten och hotbilden

Största hotet mot Sverige är ISLAM!!!!

Den terrorrelaterade verksamheten i Sverige domineras av aktörer som är motiverade av våldsfrämjande islamistisk extremism, där syftet ofta är att stödja och begå våldshandlingar i konfliktområden, som till exempel Syrien, Irak, Afghanistan, Somalia och Jemen.

Sverige är en måltavla

I motsats till vad många svenskar kanske tror så är Sverige en måltavla.

– Hotb

Foto: Petey21.

DEMOGRAFI Förvandlingen av Sverige och dess folk går allt snabbare. Enligt nya siffror från SCB är nu 37 procent av befolkningen i åldrarna 0-44 av utländsk bakgrund.

2002 låg motsvarande andel på 26 procent, vilket innebär att ifall samma takt som under de senaste 14 åren fortsätter kommer etniska svenskar att vara i minoritet till 2034 – och om de senaste fyra årens takt hålls uppe kommer detta ske ännu tidigare.

Den föra detta Sverigedemokraten Erik Almqvist tar upp den demografiska förändringen i ett Facebookinlägg där han också citerar Klaus Bernpaintner: “I en demokrati avgörs allt i långa loppet av demografi och födelsetal. Lagar och grundlagar är bara tillfälliga farthinder. Att svenska kvinnor en dag kommer tvingas klä sig i sopsäck är en manifestation av folkviljan.

ilden mot Sverige är till och med högre än mot vissa andra länder i Europa. Vi finns med bland de mest utpekade.

Sveriges militära engagemang i muslimska länder som Afghanistan är ett skäl. Ett annat är Lars Vilks tecknade rondellhund som varit svår att tvätta bort i radikala islamisters medvetande.

Version:1.0 StartHTML:000000236 EndHTML:000019363 StartFragment:000016819 EndFragment:000019260 StartSelection:000016819 EndSelection:000019254 SourceURL:http://www.dn.se/nyheter/sverige/ny-regeringskampanj-ska-motverka-rasism/ Statsminister Stefan Löfven besökte koncentrationslägret Auschwitz i Polen - DN.SE

Aron Verständig, numera ordförande för Judiska centralrådet och därigenom regeringens främsta kontaktperson när det gäller judiska angelägenheter, ser precis som Löfven hur hatet mot judar ökar – 2015 anmäldes nära tre hundra antisemitiska hatbrott, ett sorgligt rekord – men han pekar på en annan huvudsaklig orsak än nazismen.

– Den våldsbejakande islamismen är nog det allvarligaste, säger Verständig. Den är en del av den internationella terrorismen, med fordon och bomber och maskingevär. I Sverige har vi inte sett några högerextremister som har genomfört den typen utav attacker mot judiska mål.

Tongångarna är liknande hos Fredrik Sieradzki vid Judiska informationscentret i Malmö. Det är knappast enbart nazister som är ett hot för Sveriges judar, och exempelvis har gjort att Malmös judiska församling mer än halverats de senaste 40 åren.

– Vi har importerat en konflikt som finns i Mellanöstern, säger Sieradzki. Där frodas judehatet, i predikningar och filmer och memes på nätet. Har de blivit marinerade i det, inte undra på att en del hatar judar. När konflikten mellan Israel och Palestina blossar upp så blir det väldigt heta känslor här hemma, judarna tvingas hålla låg profil. Det kan bli problem bara du bär din kippa på huvudet.

Fredrik Sieradzki menar att det här är någonting som politikerna allt för länge har ignorerat, eller till och med urskuldat. Det mest flagranta exemplet, tycker han, var när Malmös dåvarande kommunalråd Ilmar Reepalu för sju år sedan gjorde ett antal uttalanden som kunde tolkas som att han skuldbelade judarna själva för de trakasserier de utsattes för.

– Det har länge varit rätt tyst från politikerna, säger Fredrik Sieradzki. Allt för länge har de inte riktigt velat prata om det här, tyckt att det har varit lite jobbigt. Muslimerna är också en utsatt minoritet, och vem vill bli kallad för islamofob? Det är klart att det är mycket lättare att prata om nazister.

De som förnekar Auschwitz är beredda att genomföra det igen.

 

 DÖ-skandalen ideologier

Ett generellt drag i svenk invandringsdebatt är att SDs ideologi och värdderingar inte  är förenliga med alla andra partiers värderingar och ideologier.

I Sossaarnas ideologi och vädederingar. 1. Allas lika värde  se min värdereferens. Frihet yttradndefrihet tryckfrihet

II  HÖGERNS IDEOLOGI

III CENTERNS IDEOLOGI

IV LIBERALERNAS IDEOLOGI

VMILJÖPARTIETS IDEOLOGI. Fri invandring

VI Vänsterna ideologi.

 

 SES SAMMANFATTNING.

A. Värderingar  Alla partier är demokratiska a) omfattar grundvärderingar  men har 1.olika bakgrunder och 2. olika ....

B Ideologier

OFÖRENLIGHETEN.

I. GODA HJÄ

Sociologiska Institutionen, Avdelningen för Socialantropologi,  Lunds Universitet Ras och Vetenskap - En historisk analys 
  
Författare: Rebecca Lihv
 
Handledare: Ulf Johansson Dahre
 
VT2013 SANK01 RTATS  VÄRDERING ref till min SÅ FÖRSTÖRES ETT LAND

 

 Version:1.0 StartHTML:000000244 EndHTML:000077055 StartFragment:000074453 EndFragment:000076973 StartSelection:000074477 EndSelection:000076961 SourceURL:http://avpixlat.info/2017/06/23/klarsprak-i-svt-aktuellt-om-ekonomiska-migranter/KlarsprÃ¥k i SVT Aktuellt om ekonomiska migranter « Avpixlat

MEDIA / MASSINVANDRINGEN I torsdagens SVT Aktuellt tog man bland annat upp massinvandringen från Afrika och Mellanöstern, denna gång med fokus på Västafrika och att – liksom varit fallet under lång tid tillbaka – de flesta kommer från länder där inga krig förs samt att man endast är ute efter en bättre tillvaro.

Att den absoluta merparten av migranterna som tar sig över Medelhavet mot Europa inte är genuina flyktingar med skyddsbehov är långt ifrån nytt. Exempelvis kunde man för bara några dagar sen konstatera att endast ca tre procent av de migranter som tagit sig till Italien under 2016 var riktiga flyktingar.

 

Varför SVT, och utrikeskommentatorn Erika Bjerström i synnerhet, väljer att plötsligt vara så öppna och ärliga med ett tabubelagt ämne som detta är oklart. Möjligen för att försöka bättra på det bottenlåga förtroendet journalister har i dylika ämnen, eller att strategin man länge valt att applicera på dessa områden inte fungerat särskilt väl. När problemen nu också är så pass omfattande går de inte längre att sopa under mattan. Det ännu så länge fria informationsflödet på internet har med all sannolikhet också hjälpt till.

Frågan som återstår är ifall detta var en engångsgrej eller en ny trend.

Relaterat

Se alla tre delarna i Avpixlats filmdokumentär ‘På flykt eller på flytt’

Print Friendly